Chinoin u. 4., Budapest 1045

+36-1-787-2637

Szolgáltatásaink

A MANCSOK lassan 20 éve áll az állattartók szolgálatában. Ma is a kezdeti alapelvek alapján működünk, aminek a lényege az eredményes és az igényeket széles körben kielégítő szolgáltatások biztositása. Ennek érdekében:


  1. A munkatársak színvonalas ellátást biztositanak, mert magasan képzettek, naprakész ismeretekkel rendelkeznek, ugyanakkor gyakorlottak és rendkivül elkötelezettek is. 
  2.  A felszerelésünk kiemelkedő. Rendelkezünk minden szükséges diagnosztikai (pl. röntgenkészülék, szemnyomásmérő) és terápiás (pl. altatógép, infúziós pumpák) berendezéssel.
  3. A fentiek segítségével minden problémát igyekszünk helyben megoldani, ami az állatok betegségeinek megelőzésével, felismerésével és leküzdésével kapcsolatos. A védőoltásoktól a vér- és röntgenvizsgálatokon át a műtétekig szinte mindenben számithat ránk. Természetesen mindent mi sem tudunk megoldani, de ezekben az esetekben is képesek vagyunk felismerni a problémátt és olyan szakembert (specialistát) vagy állatkórházat ajánlani, ahol segithetnek Önnek.
  4. Igyekszünk elérhetők maradni. Erre különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A rendelőnk főútvonal (Béke út-Pozsonyi út) mellett található (Budapest, IV. kerület, Chinoin u. 4.). A környéken ingyenes a parkolás és 100 méteres körzetben mindig lehetséges is. Zsúfolt időszakban, próbálkozzon a Lebsück Mária és az Erzsébet utcák déli, MANCSOK-hoz közeli szakaszain.
  5. Emellett a hosszú a rendelési idővel állunk ügyfeleink rendelkezésére, ami szintén javitja az elérhetőségünket. A célunk az, hogy minden Ügyfelünk kényelmes időpontot választhasson a látogatásra. Jelenleg munkanapokon 9-től 20 óráig, szombatokon pedig 10-től 16 óráig állunk az ügyfeleink rendelkezésére. A kora reggeli és a késő esti időszakok szinte mindig zsúfoltak, ezért ha teheti, jöjjön napközben, koradélután.
  6.  Annak érdekében, hogy minden állat ellátására elegendő idő álljon rendelkezésre, és hogy ügyfeleinknek ne kelljen sokáig várakoznia, bejelentkezési rendszert tartunk fenn. Ha rendelésre jön, kérjük, ne érkezzen anélkül, hogy ne telefonálna előtte, mert ilyen esetekben felárat számitunk fel, és előfordulhat az is, hogy képtelenek leszünk ellátni. Bejelentkezni személyesen és telefonon (+36-1787-2637 és +36-30-504-701) is lehet. Azt is kérjük szépen, ha valamilyen ok miatt nem tud eljönni a megbeszélt időben, ami bárkivel előfordulhat, mielőbb értesitsen minket.
  7.  A MANCSOK-ban állatgyógyszertár is működik. Ez mindig nyitva tart rendelési időben és bármikor felkereshető. A legfontosabb célunk az, hogy az ügyfeleinknek ne kelljen a látogatásuk után még gyógyszertárba is menniük. Ezért igyekszünk minden olyan állatgyógyszert, gyógytápot, tápot és felszerelési cikket tartani, amire a betegeink ellátásához szükség van, de előre jelzett igényekre a ritkán keresett termékeket is beszerezzük. 
  8.  Emellett számos további módon (pl. SMS értesitések a védőoltásokról vagy állattartási információk a honlapunk "Egyebek" részében) is igyekszünk még az Ügyfeleink kényelmét szolgálni.